Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (SRN)

Biezelingsestraat 63 4421BR Kapelle   0113-330875 Neem contact op http://www.revalidatiezeeland.nl/

Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (SRN)

Poliklinische Revalidatiegeneeskunde door SRN

Revalidatie op maat en in uw eigen omgeving. Geen wachttijden, dichtbij huis en vergoed door de zorgverzekering.

Voor wie?
Poliklinische revalidatiebehandeling is bedoeld voor mensen waarbij de eerstelijnszorg geen afdoende resultaat heeft opgeleverd en/of als er sprake is van een complexe zorgvraag. De klachten kunnen bijvoorbeeld in stand worden gehouden door irreële ideeën over hoe met de klachten om te gaan door de persoon zelf, problemen in de sociale omgeving of op het werk. Ondanks optimale zorg van huisarts, fysiotherapeut, psycholoog of andere (para)medici kan het zijn dat de klachten dan niet of nauwelijks afnemen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn chronische pijnklachten aan het bewegingsapparaat als gevolg van fibromyalgie, artrose, whiplash, lage rug- en nekklachten. Daarnaast komen ook de neurologische aandoeningen Multiple Sclerose, Parkinson en CVA in aanmerking, evenals hart-,vaat-, long- en oncologische aandoeningen en andere chronische en/of operatief gerelateerde problematiek.

In dit geval kan een revalidatieteam met verschillende gespecialiseerde zorgverleners een uitkomst bieden.

Revalidatiegeneeskunde Van Loo & Veerhoek is er op gericht om de klachten binnen de mogelijkheden te verminderen en zelf controle te houden over gezondheid en gedrag. In het verbeteren van gezondheid staat sociaal en maatschappelijk functioneren centraal, omdat dit bijdraagt aan het gezond zijn en blijven.

Aanmelding en traject:

Om in aanmerking te komen voor poliklinische revalidatie is een verwijzing van huisarts, specialist of bedrijfsarts nodig. Het intakegesprek met de casemanager duurt ongeveer een uur. Er wordt gekeken of poliklinische revalidatie inderdaad gewenst is en er vindt een lichamelijk onderzoek plaats.

Indien poliklinische revalidatie gewenst is, worden er aansluitend persoonlijke behandeldoelen geformuleerd. Daarna volgt een consult van ongeveer 30 minuten bij de revalidatiearts. Hij/zij coördineert het behandeltraject en beslist tevens welke zorgverleners worden ingeschakeld bij uw behandeling.

Afhankelijk van de klachten kan het revalidatieprogramma bestaan uit ergotherapie, (gespecialiseerde) fysiotherapie, psychologie, EMDR therapie, orthopedagogiek, maatschappelijk werk, diëtetiek, podologie, ademhalings- en ontspanningstherapie, psychomotore-, hypno- en/of Cesartherapie en orthopedische schoenaanpassingen c.q. hulpmiddelen.

Kosten en vragen:

Revalidatiegeneeskunde Van Loo & Veerhoek voert de revalidatiebehandeling uit onder toezicht van Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland (AGB 22220690). Dit is een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende instelling voor het leveren van medisch specialistische zorg. Dit betekent dat deze revalidatiezorg wordt vergoed vanuit de zorgverzekeringswet en dus vanuit de basisverzekering wordt betaald. Een aanvullende ziektekostenverzekering is hieroor niet noodzakelijk. Voor onze klanten zijn er, buiten het verplichte eigen risico, geen kosten verbonden aan onze revalidatiegeneeskundige behandelingen.

Heeft u vragen over ons poliklinische revalidatietraject of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Revalidatiegeneeskunde Van Loo & Veerhoek. U kunt ons bereiken via de adresgegevens.

Contact:

Centrale telefoonnummer: 0113-330875
Centrale faxadres: 0113-330878
E-mail: revalidatie@outlook.com


Werkadressen P/locatie
Biezelingsestraat 63, 4421 BR Kapelle
Boulevard Bankert 156, 4382 AC Vlissingen
Koning Gustaafweg 2, 4301 NP Zierikzee
Zwembadweg 3, 4463 AB Goes
Burg. Elenbaasstraat 1B, 4416 AN Kruiningen
Prinses Beatrixweg 58, 4424 AD Wemeldinge

Neem contact met ons op

Hebt u vragen over een bepaalde behandeling bij deze zorgverlener?
Of wilt u zich bij deze zorgverlener aanmelden?
Neem dan contact met hen op middels onderstaand contactformulier.

U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van deze zorgaanbieder.

Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Zicht op Zorg zoals beschreven in het privacybeleid van Zicht op Zorg.

Log alstublieft in om een bericht te versturen

×

Details

Specialisaties

Alle fysiotherapiespecialisaties (zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenbodemfysiotherapie, kaakfysiotherapie, oedeemtherapie, dry needling, etc.), ergotherapie, cesartherapie, diëtetiek, revalidatiegeneeskunde, psychologie, maatschappelijk werk en podologie


Type instelling
Zelfstandig behandel centrum

Chronische klachten

Product Aanbevolen Prijs Meer informatie
Chronisch pijn behandeling
0 aanbevelingen
€ 6982,64 Aanvullende informatie
Bewegingsapparaat
0 aanbevelingen
€ 7510,42 Aanvullende informatie
Hersenen
0 aanbevelingen
€ 9160,63 Aanvullende informatie
Zenuwstelsel
0 aanbevelingen
€ 9999,99 Aanvullende informatie
Orgaanandoening
0 aanbevelingen
€ 9999,99 Aanvullende informatie
Consult en/of beperkte behandeling bij revalidatie
0 aanbevelingen
€ 228,91 Aanvullende informatie
Beperkte behandeling bij revalidatie
0 aanbevelingen
€ 822,66 Aanvullende informatie

Meest recente reviews

Ben jij werkzaam bij deze zorginstelling en wil je reageren op een review? Dat is mogelijk!

Meest recente reviews

Onderstaand ziet u reviews die andere mensen hebben geplaatst over deze zorginstelling: