Aanmelden als nieuwe zorgaanbieder

Zicht op zorg is met een aanmeld actie bezig om Zorgaanbieders op de hoogte te brengen van de kansen die Zicht op Zorg biedt. Bij Zicht op Zorg heeft u de mogelijkheid om op een transparante manier uw zorg te presenteren bij u in de regio. Patiënten worden zelfstandiger en zoeken via internet naar de juiste zorg. Zicht op Zorg maakt dat uw instelling gevonden wordt en de patiënt kan zich direct aanmelden. 

Wij zetten ons in voor de zorg sector omdat er weinig specifiek verwezen wordt en de patiënt te weinig mogelijkheden heeft om kwalitatieve informatie in te winnen over de zorgaanbieder. Met onze site komt de patiënt weer centraal te staan en heeft hij zelf de mogelijkheid om te kiezen voor zorg die past bij zijn vraag. De zorg wordt inzichtelijk gemaakt op niveau van klachten, diagnose, prijs en specialisme. Ook een review helpt de patiënt om een verstandige keuze te maken uit het oerwoud van zorgaanbieders. Wij maken van de zorgaanbieders heldere partijen waar je uit

een flink aanbod kunt kiezen en selecteren. 

Wij willen dan ook alle zorgaanbieders in Nederland aanmoedigen zich in te schrijven bij Zicht op Zorg. In de data base zijn alle instellingen binnen Nederland vertegenwoordigd, maar door in te schrijven als Zorgaanbieder kunt u ook laten zien wat u doet, wat uw specialisme is en wat uw prijzen zijn. Laat uw klant u beoordelen. Dit samen is uw gezicht op Zicht op Zorg. Uw bedrijf wordt pas zichtbaar bij Zicht op Zorg indien u ook behandelingen heeft toegevoegd op de website. Zonder deze behandelingen is het niet mogeljk om zichtbaar te zijn en zullen patiënten u niet vinden op deze website. 

Voor zichtbaarheid op dit portaal wordt een minimale bijdrage gevraagd. Dit doen wij om het portaal verder door te ontwikkelen en faciliteren zodat de patiënt steeds beter kan worden ingelicht en de zorgaanbieder steeds meer mogelijkheden heeft om transparant de zorg te presenteren.

Steun ons want Zicht op Zorg helpt u verder.